Waar zitten de B & B’s van B & B vol liefde?

Waar zitten de B & B’s van B & B vol liefde?

20 juni 2022 Uit Door Redactie
B & B vol liefde

In het programma B & B vol liefde worden verschillende eigenaren van een bed & Breakfast gevolgd in hun zoektocht naar een partner. Deze B & B’s zijn niet in Nederland gevestigd, maar in het buitenland. Dat is natuurlijk ook een deel van de aantrekkingskracht van het programma. Het is leuk om te zien dat partners niet alleen een keuze maken voor een nieuwe liefde, maar ook voor een avontuur en een heel nieuw leven.

Veel plekken in Europa

De B & B’s vol liefde zitten op allerlei plekken in Europa gevestigd. Daarbij valt wel op dat dit vaak in het zuidelijk deel van het continent is. Zo hebben er al meerdere kandidaten meegedaan die een B & B in bijvoorbeeld Italië, Spanje of Portugal hadden. Dit is misschien ook niet zo vreemd, want dit zijn natuurlijk ook echte vakantielanden waar veel mensen naartoe komen. Vooral Nederlanders zoeken altijd graag de zon op in dit soort landen. Al komen er ook heel veel gasten uit andere landen.

Enkele uithoeken

Sommige van de deelnemers aan B & B vol liefde zitten met hun vakantie onderkomen in een relatieve uithoek. Zo was er al eens een deelnemer die in Ierland gevestigd was. Ook was er al eens een deelnemer die in Oostenrijk zat met de B & B. Naarmate er meer seizoenen zijn uitgezonden, zijn er dus ook steeds meer deelnemers uit steeds meer landen voorbij gekomen. Eigenlijk zijn ze dus overal in Europa te vinden tegenwoordig. Zelfs ook daarbuiten is het nodige te vinden.

Deelnemers buiten Europa

Er zijn inmiddels ook al deelnemers met een B & B buiten Europa geweest. Zo kan je er bijvoorbeeld ook één in Marokko vinden. Het kan dus ook best wel interessant zijn om dit dan eens een keer te gaan bezoeken. Wanneer je buiten Europa wilt kijken, dan is Marokko daar natuurlijk ook ene geschikte plek voor. Het zal in de toekomst misschien ook wel zo zijn dat er nog meer plekken buiten Europa worden aangedaan door het programma. Dit is natuurlijk nog even afwachten.