Verblijf op de mooiste locaties van Het Buitencentrum

Verblijf op de mooiste locaties van Het Buitencentrum

11 januari 2019 Uit Door Redactie

Wanneer je op zoek bent naar een groepsaccommodatie in Nederland, dan ben je zeker bij Het Buitencentrum aan het juiste adres! Op de website kan je erg veel informatie lezen over Het Buitencentrum en hun accommodaties speciaal voor groepen. Zij bieden verschillende accommodaties aan in geheel Nederland die leuk zijn voor kinderen maar ook zeker ouderen.

groepsaccommodatie

Twee prachtige locaties

Bij Het Buitencentrum hebben ze vele groepsaccommodaties maar er zijn er twee die zeker uitblinken. Dat betreft de volgende twee accommodaties:

  • De groepsaccommodatie in Overasselt. Deze ligt in een heide- en vennengebied in het Rijk van Nijmegen.Deze zijn geschikt voor groepen van minimaal 20 personen tot maximaal 200 personen.
  • De groepsaccommodatie in Oldebroek. Deze accommodatie bevindt zich in de Veluwe. De accommodatie ligt net onder Zwolle en heeft een capaciteit van minimaal 20 tot maximaal 200 personen.

Een zeer groot en uniek groepsverblijf

Bij Het Buitencentrum bieden ze ook groepsverblijven aan. Deze zijn onder andere geschikt voor een schoolkamp, introductiekamp, studentenverenigingen maar ook familieweekenden of bedrijfsuitjes. Deze accommodaties zijn net zoals de groepsaccommodaties beschikbaar voor personen van 20 tot maximaal 200 personen. Veel mensen hebben hier al gebruik van gemaakt en zijn er zeer tevreden over. Het is zeker een aanrader om het zelf ook te huren wanneer je van plan bent om te verblijven met een zeer grote groep.

Eten erbij?

Tevens is het mogelijk om er een catering bij te nemen. |Je kunt dan terecht in een van de interne restaurants waar de lekkerste gerechten voor je worden bereid.