Niet langer zoeken naar een camper huren 4 personen

Niet langer zoeken naar een camper huren 4 personen

9 juli 2022 Uit Door Redactie

Op vakantie gaan, wie wil er nou niet op vakantie. De zomervakantie is al bijna om de hoek, nog een aantal weken en je kunt met vakantie gaan. Je kunt er waarschijnlijk niet meer op wachten, zo erg kijk je er naar uit om even weg uit je huis te gaan na een lange periode. De afgelopen 2 jaar kon je niet makkelijk over de grens heen reizen om ergens in het buitenland op een camping te staan. Helaas kon vrijwel niemand hier niks aan doen en moest je dan maar thuis blijven. Maar nu is er weer een probleem: iedereen heeft de afgelopen 2 jaar binnen gezeten en willen nu met het vliegtuig naar het buitenland. Voor Schiphol staan honderden gezinnen buiten te wachten tot dat hun eindelijk hun vlucht kunnen nemen naar hun bestemming. Sommige van deze mensen wachten dus ook al een behoorlijke periode op Schiphol: 12 uur lang! Als je daar geen zin in hebt, heb je een aantal keuzes die je kunt maken, thuis blijven, in eigen land blijven of je bent slim en gaat een camper huren 4 personen zodat je toch naar het buitenland kunt met comfort.

camper huren 4 personen

Zelf de touwtjes in handen

Je kunt er dus voor kiezen om te wachten op Schiphol tot dat je een ons weegt of je gaat je eigen initiatief nemen. Je huurt een camper voor jou en je gezin en gaat naar de bestemming die jij wilt. Je zou bijvoorbeeld rond kunnen touren met de camper naar frankrijk en vanuit daar doorrijden naar een camping en daar de vakantie kunnen doorbrengen. Of je maakt er een vakantie van waar je op naar verschillende campings gaat en daar een aantal nachten overnacht en dan weer doorreist. Je kunt eigenlijk alles wel doen zodra jij je camper huren 4 personen hebt gehuurd.

Eventuele overnachtingen mogelijk

De naam van de camper zegt het hem al, het is een camper voor 4 personen, maar het is niet zomaar een camper. Als je aan een camper denkt, denk je waarschijnlijk aan een lang en klungelige camper. Deze camper is anders dan andere, het is namelijk een ruim busje die de over genoeg ruimte beschikt voor het camper huren 4 personen. In de camper zit een mooi brede 2-persoonsbed van 135 bij 200 cm. Daarnaast is er nog een slaapgedeelte, maar dat wordt gecreëerd door een slaaphefdak wat ook extra hoogte geeft in het busje.

Wat zit er bij de camper inbegrepen

De camper bezit over een 2-persoonsbank, de bestuurders stoelen in het busje kunnen ook nog eens ronddraaien. Er zit ook al bedden goed en kussen in dus je hoeft het gelukkig niet mee te nemen. De camper beschikt ook over een camping tafel met 2-4 comfortabele stoelen, een complete keuken + koelkast en stroom door middel van 4 zonnepanelen op het dak wat voor stroom zorgt.