Een onvergetelijke tijd tijdens het zomerkamp

Een onvergetelijke tijd tijdens het zomerkamp

12 januari 2019 Uit Door Redactie

Heb je een dochter of zoon tussen de leeftijd 5 tot 16 jaar oud? Dan is het zeker een aanrader om hen op zomerkampte sturen met Club Adventure. Veel ouders hebben er al voor gekozen om hun kind naar zomerkamp te sturen en zijn er zeer tevreden over. Ieder kind heeft het naar zijn of haar zin gehad en wilde vervolgens graag nog een keer mee op zomerkamp. De professionele begeleiding zorgt ervoor dat de kinderen een onvergetelijke tijd beleven op een leuke, leerzame en veilige manier. Bekijk voor meer informatie de website van Club Adventure en kijk of er een zomerkamp voor je kind tussen zit.

Wat voor een soort zomerkamp bieden zij aan?

Bij Club Adventure bieden zij een zeer ruim assortiment aan verschillende zomerkampen. Zo hebben zij verschillende zomerkampen onderverdeeld in leeftijdscatogorieen. Binnen deze leeftijdscatogorieen hebben ze ook verschillende thema’s. Zo kunnen je kinderen bijvoorbeeld kiezen uit een knutselkamp of game kamp. De dagen dat je kind mee is op zomerkamp, zal dan volledig in het teken staan van zijn of haar gekozen thema.

zomerkamp

Zomerkamp van Club Adventure heeft verschillende keurmerken

Omdat het belangrijk is dat je kind of kinderen in een veilige omgeving zitten en activiteiten doen die bij hun leeftijd past, voldoet Club Adventure aan verschillende belangrijke keurmerken. Zo zijn zij bijvoorbeeld aangesloten bij verschillende keurmerken omtrent de veiligheid van activiteiten, natuur & milieu, Financiële zekerheid en veilig vervoer. Bekijk alle keurmerken op de website van Club Adventure.