Een matras op maat vind je hier

Een matras op maat vind je hier

3 augustus 2023 Uit Door Redactie

Ben jij op zoek naar een matras om lekker op te kunnen slapen, maar heb jij niet de standaard maten nodig? Een matras op maat vind je hier. Voor een kinderbedje, boot of een camper dat maakt niet uit alles kan op maat geleverd worden. Of het nou de standaard maten zijn of niet, het kan geregeld worden. Ook in de vorm die jij wilt zodat het aansluit.

Wat kan op maat gemaakt worden?

Voor veel verschillende dingen kan er een matras op maat gemaakt worden. Een matras voor in een vrachtwagencabine, boot, babybedje, het maakt allemaal niet uit. Een matras op maat kan zowel voor alles. Je kunt de verschillende maten aangeven en ook de vormen. Ze kunnen het precies zo maken dat het ergens tussen past. Ook kunnen ze ronde hoeken creëren of juist een hoek eraf laten. Een matras op maat camper kan dus precies aangemeten worden, zodat de vormen helemaal kloppen. Zo blijft er ook zo min mogelijk loze ruimte over. Dit is super handig als je op reis gaat in een camper, zo kun je nog meer spullen kwijt. Je verspilt dus geen ruimte en het ziet er ook mooi uit.

Prijzen voor een op maat gemaakt matras

Een matras op maat camper kan verschillende prijzen hebben. Het ligt aan de vorm van het matras, maar ook aan de grootte en materiaal. Een normaal rechthoekig matras zal rond de 109 euro zijn. Deze is het goedkoopst, omdat hier zo min mogelijk aanpassingen aan gedaan hoeven te worden. Een matras met een ronding kost ongeveer 229 euro en een matras met meerdere rondingen of een hele andere vorm zal 299 euro kosten. Je hebt ook nog keuze uit soorten schuim. Het ene zal net wat duurder zijn als de ander, omdat het materiaal duurder is om in te kopen. Hierdoor zal de totaalprijs ook iets stijgen. Je hebt dit voor matras op maat camper, maar ook voor in een boot of cabine van een vrachtwagen. Je kunt het allemaal net zo aanpassen en laten maken hoe jij het wilt.